Glumica oduševila u haljini inspiriranoj špagetama: Oduvijek sam sanjala da sam tjestenina

Piše: L. K. P.

Anne Hathaway već se nekoliko godina prometnula kao jedna od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu. Odmjerna, elegantna nerijetko kanalizira dašak starog Hollywooda, onog zlatnog doba kako ga mnogi nazivaju. I ovaj put je Anne oduševila i to na crvenom tepihu dodjele modnih nagrada u Londonu.

Naime, Anne je stigla podržati svog prijatelja i jednog od omiljenih dizajnera, Valentina Garavanija koji je dobio nagradu za životno djelo na dodjeli britanskih Fashion nagrada. Njihova kolaboracija traje već godinama i upravo se u njegovoj kreaciji slavna glumica udala 2021. godine za svog supruga, Adama Shulmana.

“Ona mi je poput kćerke”, rekao je slavni dizajner, a glumica je na dodjelu stigla u njegovoj vintage haljini iz kolekcije prije 30 godina, točnije 1993. godine.

“Valentino ju je dizajnirao misleći na špagete”, objasnio je Giancarlo Giammetti, poslovni i privatni partner slavnog dizajnera koji je na crvenom tepihu razgovarao s novinarima.

– Oduvijek sam sanjala o tome da budem tjestenina, našalila se Anne.

Strukturirana prljavo bijelo zlatna haljina koja je savršeno pratila liniju tijela lijepe glumice jednostavno osvaja na prvu, a Valentino je doista odlično zamislio kako “posložiti” špagete i napraviti haljinu koja je očito vječna.

 

Pročitajte još