Taylor Swift otkrila: Kim Kardashian me psihički uništila

Piše: L. K. P.

Taylor Swift optužila je Kim Kardashian da je psihički uništila i natjerala da se skriva tokom njihove dugogodišnje svađe. 33-godišnja pjevačica, koju je časopis Time proglasio osobom godine, osudila je svađu koju je započeo Kimin bivši suprug Kanye West.

Reper je 2016. napisao pjesmu koja je uključivala vulgarne riječi o Taylor, tada zvijezdi u usponu. Tvrdio je da je Swift pristala na referencu, ali nakon što je ona to zanijekala, Kim je objavila ilegalno snimljen telefonski razgovor između njih dvoje, za koji je tvrdila da dokazuje suprotno.

Taylor je sada rekla kako je javnost mislila da je to bila smrt njene karijere i dodala: “Niste pogriješili. Moja karijera mi je bila oduzeta. Sve zbog ilegalno snimljenog telefonskog razgovora, koji je Kim Kardashian montirala i zatim objavila kako bi sve uvjerila da sam lažljivica.”

– To me psihički uništilo. Preselila sam se u stranu zemlju. Godinu dana nisam napustila kuću. Bojala sam se telefonirati. Odgurnula sam većinu ljudi iz svog života jer više nikome nisam vjerovala, opisala je pop ikona, koja je veći dio albuma Reputation posvetila tom iskustvu.

Slike zmija također su referenca na reality zvijezdu.

– Mislila sam da će me negativne reakcije definirati do kraja života, objasnila je.

Ipak, u godinama koje su uslijedile, njezina karijera samo je napredovala i postala je najveća pop zvijezda današnjice koja ruši rekorde.

Pročitajte još