Jedna od najbolje odjevenih evropskih princeza otkriva svoje male modne tajne

Piše: L. K. P.

Sassa de Osma, lijepa Peruanka koja je udajom za princa Christiana od Hannovera stekla plemićku titulu, za mnoge je zaljubljenice u modu vječna inspiracija.

Alessandra, odnosno Sassa, kako joj je nadimak, po struci advokatica, oduvijek je bila fascinirana modom, a njen je stil profinjen, no ujedno mladenački, jednostavan i vrlo prepoznatljiv.

Zaštitno lice Diorove kolekcije Cruise 2024., s velikim brojem pratitelja na društvenim mrežama, u intervjuu za španjolski InStyle otkrila je manje poznate stvari o sebi, svojem modnom stilu, ali i porodičnom životu.

– Svidjelo mi se to što je kolekcija inspirirana Latinskom Amerikom i što francuska kuća može učiniti poznatim dio naše kulture, smatra graciozna princeza od Hannovera.

De Osma ima veliko iskustvo u modnom businessu i to zahvaljujući svom brendu torbi Moi & Sass, urođenom stilu, ali i karijeri modela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sassa (@sassadeo)

– Taj posao je za mene bio dodatno iskustvo, iako nikad nisam osjećala kao da mi život ovisi o tome jer sam željela raditi i druge stvari. Na kraju me život odveo drugim putem: završila sam pravo i jedno vrijeme radila u odvjetničkom uredu u Limi… Dok nisam shvatila da to nije za mene, prisjeća se Sassa.

Dodaje da najviše pažnju posvećuje zdravlju te emocionalnom i unutarnjem zadovoljstvu.

– Tome posvećujem najviše vremena. Ostatak? Pa jako volim njegovati kosu i kožu i držim se svoje svakodnevne rutine njege lica ujutro i navečer, kaže ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sassa (@sassadeo)

Što se tiče modnih izbora, za koje redovno dobiva komplimente, lijepa Peruanka ima svoje male tajne.

– Dobar kaput, ugodan i svestran, te džemper od kašmira moji su omiljeni zimski komadi. Držim se uvijek onog ‘manje je više’. Ali dobar par naušnica može doista podignuti look. Ako ste u trapericama i morate malo zaokružiti stajling, dobra je ideja dodati neke efektne naušnice. Osim toga, jako volim nositi zabavne detalje. Volim kombinirati komade s potpisom s unikatnim stvarima koje, primjerice, pronađem na svojim putovanjima’, rekla je Sassa te je za španjolski InStyle otkrila i da se kao dijete bavila sportskom gimnastikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sassa (@sassadeo)

– Kao dijete sam bila jako savitljiva. Bavila sam se dug niz godina sportskom gimnastikom. Čak sam predstavljala svoju školu na prvenstvu i osvojila medalje, rekla je.

Pročitajte još