Arsenio Hall se vraća na TV ekrane

Piše: Redakcija

Poznati američki televizijski voditelj i glumac Arsenio Hall vraća se na televiziju sa svojim ‘showom’ nakon gotovo 20 godina stanke, javljaju američki mediji.
Poznati ‘stand-up’ komičar i glumac (Princ otkriva Ameriku) dobro je poznat nešto starijim gledaocima po ‘Arsenio Hall Showu’ koji se emitirao od 1989. do 1994. godine i bio vrlo gledan u Americi i u svijetu.

Uz zaštitni znak, poklike “Roo, Roo, Roo!” i vrtnju šakom, Hall je u emisiji priredio nekoliko i danas pamtljivih trenutaka, poput svirke tadašnjeg predsjednika Billa Clintona na saksofonu i ispovijedi Magica Jonhsona koji je u njegovom ‘showu’ prvi put javno progovorio o svojoj zarazi virusom HIV-a.
Nakon šest uspješnih sezona, Hall je sam odlučio otići s televizije kako bi se posvetio porodici. S novom emisijom vraća se na američke
male ekrane   ovih dana  u nezavisnoj produkciji koja će biti ponuđena na prodaju televizijskim stanicama.
 Prvi će mu gosti biti reper Ice Cube i glumci Lisa Kudrow, Angela Basset i Mark Harmon, između ostalih.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti