Ispovijest mladog glumca Irfana Ribića o borbi s multipla sklerozom: Zalažem se za legalizaciju kanabisa u zdravstvene svrhe, jer meni je njegovo ulje pomoglo da ozdravim

Piše: Redakcija

U novom broju vaš omiljeni magazin “Azra” donosi veliku ispovijest mladog glumca Irfana Ribića koji je uz pomoć ulja kanabisa gotovo u potpunosti izliječio multipla sklerozu. Irfan se također uz slogan “Bolje živ ilegalno nego mrtav legalno” zalaže za legalizaciju kanabisa u zdravstvene svrhe. O tome kako se suočio s dijagnozom,  potom i vratio u normalne tokove života, čitajte u novoj “Azri” koja je sutra na kioscima.

Serija “Ranjena ljubav” obara sve rekorde gledanosti. Glavni glumci, supružnici u stvarnom životu Berguzar Korel i Halit Ergenc nakon “1001 noći” , ponovo igraju zajedno u jednom televizijskom projektu. A da bi se pojavili zajedno, postojalo je dva  miliona eura razloga. Potpis na ugovor o snimanju stavljen je tek kad su producenti pristali ulogu dati i njegovoj supruzi Berguzar, a on je pristao za potrebe uloge smršati deset kilograma. Kako su Berguzar i Halit postali najplaćeniji glumački par u Turskoj čitajte u našem magazinu.

Dan kad se iz Bijele kuće iseljava stari, a useljava novi predsjednik, nije tek običan dan. Naprotiv, postoji tradicija poštivanja deset pravila koja se provode prilikom useljenja novog predsjedničkog para u najpoznatiju američku kuću.

Istražujemo: Da li su godine zaista važne za ljubav, ili odnos dvoje ljudi zavisi od drugih faktora. Poznate dame iz Regije koje su uspjele odoljeti balkanskim stereotipima, pričaju za “Azru” zašto su odlučile srce dati mnogo starijem, odnosno mlađem muškarcu.

Svakodnevnica slavnog rockera Micka Jaggera bi vas mogla iznenaditi, u njoj nema alkohola, ili ga barem ima rijetko, i nikako narkotika. Mick, koji je nedavno, deveti put postao otac, trči pet kilometra, bavi se jogom, u krevet ide u 22, i vrlo vodi računa kako se hrani.

“Azra” vas i ovoga puta nagrađuje, a koje poklone biste mogli dobiti ovoga puta čitajte u novom broju magazina “Azra”.

1033_naslovna_fv

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti