Novogodišnja “Azra” od sutra na kioscima: Ekskluzivni intervjui i vrijedni darovi za samo 2 KM. Uz “Azru” na poklon dobijate šampon za kosu, čarape, kalendar, prilog Godišnji horoskop, a najsretniji putuju u Dubrovnik

Piše: Redakcija

Novogodišnja “Azra” od sutra na kioscima. Lepa Brena nam otvara vrata svoga doma i prenosi prazničnu atmosferu; NBA zvijezda Jusuf Nurkić za “Azru” ekskluzivno otkriva ostaje li u Denveru i planira li da zasnuje porodicu. Svi svjetski mediji su pisali o lijepoj Amini Kajtaz. Našu predstavnicu na Olimpijadi u Riju predstavili smo u drugačijem izdanju. Modne fotografije koje smo uradili na Trebeviću će vas ostaviti bez daha! Mlada Mostarka se odlično snašla u novoj ulozi, daleko od vode i bazena na koje je navikla.

Znate li ko radi o glavama holivudskih zvijezda? Otkrivamo vam najveće face među svjetskim frizerima. Velika priča o Letiziji; od unuke taksiste do kraljice Španije. Naslovnicu našeg Stylissima krasi lijepa Banjalučanka Kristina Marčeta. Ne znate šta spremiti za novogodišnju noć? Azra vam pomaže u kuhinji. Pripremili smo kompletan meni koji odgovara svakoj trpezi.

Novogodišnja “Azra” pripremila je za vas mnogo iznenađenja i darova.

Uz svaku kupljenu “Azru” po cijeni od samo 2 KM, na dar dobijate šampon za kosu marke “Farmasi”, čarape njemačkog brenda “Nur Die”, novogodišnji kalendar i prilog Godišnji horoskop za 2017. na 32 strane.

Također, najsretnija čitateljka ili čitatelj imat će priliku proslaviti Novu godinu u jednom od najljepših gradova – Dubrovniku. Detaljnije informacije možete čitati već ujutro u printanom izdanju magazina “Azra”.

Pročitajte još