Maria Sharapova: Ne družim se ni sa jednom teniserkom

Piše: Redakcija

Ruska teniserka Maria Sharapova gostovala je u emisiji poznatog američkog voditelja Larryja Kinga, te pritom otkrila da u teniskom svijetu nema nijednu prijateljicu.

– ‘Tenis je individualan sport. Ne mogu se zamisliti da sam prijateljica s nekim s kim ću sutra izaći na teren i boriti se za pobjedu. Po meni je to nemoguće – kazala je Sharapova nakon čega je slavni voditelji konstatirao da se iz njenog odgovora moće zaključiti kao da joj nijedna igračica nije ni draga.

– Ne, nisam to rekla. Shvaćam da svako ima svoj svijet u kojem živi. Mi smo svi teniseri, ali ne znači da imamo iste interese.

Na sljedeće pitanje na koje je morala odgovoriti ticalo se njenog raskida sa Jimmyjem Connorsom nakon samo jednog službenog meča.

– Ovo nije trenutak da o tome razgovaramo. Nisam još spremna – kazala je ruska teniserka.

[nggallery id=169]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti