Pogledajte kako izgleda novi Chanel butik

Piše: Redakcija

Novi butik brenda Chanel nalazi se u jednoj od najljepših zgrada u Parizu, Hotelu Amelot de Bisseuil. Ova luksuzna lokacija i unikatna građevina oduševit će sve ljubitelje ovog brenda.

chanel 2

U butiku je sve smješteno u netaknutom prostoru koji datira iz 17. vijeka.Kameni zidovi u kombinaciji sa staklom čine minimalistički, ali raskošan dojam, a pod od čelika prostire se cijelim prodajnim prostorom.

Chanel u novom prostoru donosi modele iz svojih kolekcija Ready to Wear, a odjeća je izložena ja jednostavnim crnim stalcima, u kombinaciji sa drvenim namještajem.

chanel 7

 

chanel 3

Zgrada u kojoj je otvoren novi Chanel butik  svjedočila je mnogim velikim zabavima, a u njoj su odsjedale  i neke od najpoznatijih ličnosti. Prvi pogled na nju pokazuje koliko je magična i uistinu posebno mjesto u Parizu.

chanel 5

chanel 4

chanel 6

Butik je smješten na  217 m2, a bit će otvorena do maja 2018. godine.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti