Koja boja zidova odgovara vašem horoskopskom znaku

Piše: Redakcija

Ukoliko preuređujete stan mijenjanje boje zida uvijek je jedan od najjednostavnijih i najefektnijih odabira, ako nemate inspiraciju koje bi to boje mogle biti , pogledajte koja boja odgovara vašem horoskopskom znaku.

OVAN

Ružičasta boja zida je savršena boja za vaš znak. Iako će mnogi ružičastu proglasiti dječjom bojom, morate znati da je ona snažna, odvažna i potpuno prihvatljiva za odrasle.

roza

BIK

Vjerovali ili ne, savršena boja zida za vaš znak je crna. Znate cijeniti ljepotu i luksuz, što vas čini trendseterima, a to je i razlog zašto vam crna tako dobro pristaje – trendi je i odvažna poput vas.

crna

BLIZANCI

Za ovaj živahni znak idealna boja je žuta. Ona savršeno pristaje takvim društvenim leptirićima! Uostalom, žuta je fleksibilna i s njom možete kombinirati  sve, što znači da vam neće brzo dosaditi.

 

zuta

RAK

Vaša boja je svijetloplava. Budući da od svih znakova vi najviše vremena volite provoditi kući plava boja njeguje i hrani,  što će vam pomoći da se napunite energijom nakon dana. Osim toga, ova nijansa potaknut će vašu kreativnost.

svijetlo plava

LAV

Kralja drame u ovom slučaju najviše će smiriti ljubičasta boja.  A budući da je ljubičasta, boja kraljeva, savršeno će vam odgovarati.

ljubičasta

DJEVICA

Budući da možete vidjeti razliku u 20 tonova bež boje, to je upravo boja za vas. Kao pravim praktičarima, za vas je neutralna boja logičan i pametan izbor.

bež

VAGA

Vaš životni cilj je postići ravnotežu  zato vam i nijanse zelene najbolje odgovaraju – predstavljaju sklad.

zelena

ŠKORPIJA

Škorpije su strastvene osobe stoga je vaša boja crvena. Crvena boja odgovara ovom aspektu vaše ličnosti, ali predstavlja i vašu izraženu odlučnost.

crvena

STRIJELAC

Za strijelčeve preporučujemo smeđu boju. Iako su strijelci često puni energije, ova nijansa smeđe savršeno odgovara tom vašem aspektu dok vas istovremeno smiruje.

braon

JARAC

Vaša boja je siva. Ova neutralna, svevremenska nijansa savršen je odabir za vas. Vjerujemo da je teško, ali znamo da ćete među opcijama pronaći najbolju nijansu za sebe

siva

VODOLIJA

Za ove osobobenjake preporučujemo narandžastu boju. Vi ste originalni te vidite vrijednost u stvarima koje drugi izbjegavaju. Baš kao i u ovoj boji! Ova jarka nijansa unikatna je kao i vi.

narandžasto

RIBE

Budući da ste kao i rakovi vrlo osjećajni, plava boja je vaša. I to ona malo tamnija.

tamno plava

 

Pročitajte još