Eldin i Suzana Huseinbegović, roditelji drugi put: Naša Asja je dala ime bebi

Piše: Redakcija

Kantautor Eldin Huseinbegović iza sebe ima mnoštvo pjesama koje je podario ljudima koji ga vole slušati. Prije dvije godine i devet mjeseci Eldin se prvi put ostvario kao otac. Ove godine, porodica Huseinbegović je bogatija za još jednog člana. Eldinova supruga Suzana je 27. februara u Općoj bolnici “Dr. Abdulah Nakaš”, u 10 sati i 30 minuta, na svijet donijela malenu Ajnu. Za magazin „Azra” Eldin govori o svojoj sreći zbog rođenja druge kćerke.

– Naša starija kćerka Asja je dala ime bebi. Bilo je nekoliko imena u opticaju, ali njoj se najviše svidjelo Ajna. Mnogo je voli i već nam pomaže u obavezama oko bebe. Kupamo je i presvlačimo zajedno. Suzana se odlično osjeća. Porođaj je dobro prošao. Prije nego se Ajna rodila, zajedno s Asjom smo maštali kako ćemo se igrati s bebom. Sve svoje igračke joj je pripremila i prije porođaja – kaže Eldin za „Azru”.

Eldin i Suzana2 Eldin i Suzana1

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti