Počeli 7.dani filma Mostar

Piše: Redakcija

Nagrađivani film “Odbrana i zaštita” reditelja Bobe Jeličića otvorio je petak u Cinestaru 7. dane filma Mostar. Tokom  pet festivalskih dana  bit će  prikazano devet filmova iz BiH i Regije.

Već prve večeri festivala uručene su nagrade za životno djelo glavni  glumcima filma,  Nadi Đurevskoj i Bogadnu Dikliću. Ova uvjerljiva priča o svakodnevnom životu u podijeljenom društvu,  svijet u kojem paranoja,  komedija i drama koegzistiraju osvojila je,  nakon brojnih gradova,  mostarsku publiku koja će u narednim danima pogledati ” Kauboje” Tomislava Mršića, “Nije sve u lovi”  Darija  Pleića, “Šuti” Lukasa Nole, “Epizoda u životu berača željeza” Danisa Tanovića i druga značajna ostvarenja.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti