Tea Rajić: Elegancija i raskoš u jednoj haljini

Piše: Redakcija

„Design by Tea R.“ je brend koji stvara couture modu, a koja odiše elegancijom, ženstvenošću i raskošnom estetikom. Dugi niz godina, vlasnica ovog brenda Tea Rajić, svoje kreacije predstavlja na revijama, događajima, te sajmovima vjenčanja. Brojne poznate ličnosti su imale priliku nositi kreacije ovog brenda, a između ostalog, predstavljene su i na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala.

– Pojavljivanje mojih kreacija na Sarajevo Film Festivalu za mene je novi očekivani korak i idealna prilika za pokazati šta naš brend nudi. Ono što sa sigurnošću mogu reći jeste da sam sretna. Osjećaj kada se ujutro probudim sa spoznajom da ću danas napraviti nešto lijepo je neprocjenjiv – kaže vlasnica brenda „Design by Tea R.“.

Haljine su dominantan odjevni komad iznimno nježnih „Design by Tea R.“ kolekcija. U njenim kolekcijama preovladavaju laskavi i ženstveni krojevi u kojima se svaka žena osjeća posebno i dotjerano.

– Koncentrirani smo na ženske haljine i vjenčanice. Inspiracija su uvijek snažne i samosvjesne žene koje na jednu noć žele postati princeze. Za izradu u kolekcijama koristimo muslin svilu, običnu svilu, američki saten, čipku… Posebnu pažnju poklanjamo detaljima u izradi koji daju posebnost svakom komadu – kaže Tea.

Do sada su se u kolekcijama ovog brenda mogle vidjeti nježne boje koje preovladavaju. Kolekcije su izrađene u bijelim, ružičastim, plavim i sivim tonovima.

– Do sada ste mogli vidjeti dosta nježnih boja, a ni sada ne odstupamo mnogo od već poznatog. Nova kolekcija odiše elegancijom. Mnogo je kompleksnija od prošlih i zahtijeva mnogo truda – kaže Tea, te dodaje kako ima još neostvarenih želja.

tea dizajnerica4 tea dizajnerica5tea dizajnerica3

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti