Glumica Meghan Markle i princ Harry prvi put zajedno u javnosti

Piše: Redakcija

Glumica Meghan Markle i princ Harry već godinu dana su u vezi, a kako britanski mediji pišu uskoro će se vjeriti. Iako par nikada nije potvrdio ove tvrdnje njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti na otvaranju igara “Invictus” dodatno je podgrijalo ova nagađanja.

pr

Meghan je na otvaranju igara, koje se održavaju pod pokroviteljstvom princa Harryija, bila njegova službena pratnja, međutim tamo nisu sjedili zajedno već su bili smješteni u različitim dijelovima dvorane.

Samo dan poslije Harry i Meghan pojavili su se zajedno, držeći se za ruke, na teniskom meču koji se odigao u okviru “Invictus” igara .

pr3

Budući da je par već neko vrijeme razdvojen, jer zbog posla borave u različitim gradovima ovo je bila sjajna prilika da se posvete jedno drugom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti