Ponavljajte ovih pet matri da bi imali uspješan dan

Piše: Redakcija

Budući da svako novo jutro i svaki novi dan, asocira na novi početak i novu priliku nemojte ga dočekati neraspoloženi i nervozni. Jutro vam mora početi dobro da bi i ostatak dana protekao u pozitivnom tonu, smatra Priya Jain, blogerka koja piše o samosvjesti i njenoj povezanosti s navikama i produktivnošću.

– Afirmacije su siguran način da vaša jutra počnu u pravom tonu. To je jedan od najjednostavnijih načina da promijenite svoj dan i život. Čim odašiljete svoju namjeru, osjećate se sretno i zadovoljno – kaže Priya i preporučuje ovih pet:

Danas će biti sjajan dan!

Ovo izgovorite svakog dana čim vam stopala dotaknu pod. Svaki dan ima potencijal biti sjajan: kad ste sretni od jutra, to se uzbuđenje prenosi u ostatak dana.

Danas ću činiti dobro!

Zapamtite da činite dobro i kada nekome uputite iskren osmijeh, podsticaj ili ohrabrenje. Ovu mantru izgovarajte nakon što se umijete.

sreca

Sve se događa savršeno!

Čak i kada se dogode stvari koje nisu lijepe, trebamo misliti da se sve događa onako kako treba i da svaki trenutak nosi lekciju. Izgovarajte je nakon pranja zuba.

Djelujem na temelju ljubavi i hrabrosti! 

Ne dozvolite da vam bijes upropasti dan. Kako biste se svako jutro sjetili reći ovu afirmaciju, izgovarajte je dok pijete vodu ili čaj.

ljubav

Ja sam dovoljan/na!

Ovu mantru izgovarajte ujutro dok putujete na posao ili vježbate.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti