Efekt Meghan: Svi modni dodaci koje ona nosi su rasprodani

Piše: Redakcija
Svima je poznato da se sve što vojvotkinja Catherine odjene rasproda u rekordnom roku te da su i njena djeca, princ George i princeza Charlotte, već pravi trendseteri. Ipak, moćni trio s britanskih kraljevskih dvora od sada ima opasnu konkurenciju: američku glumicu Meghan Markle. Iako se proslavila svojom ulogom u serijalu “Suits”, tek je nakon što je otkriveno da je ona nova ljubav princa Harryja shvatila što znači prava popularnost. Svaki njihov korak pod budnim je okom javnosti: svi su oduševljeni njihovim prvim javnim izlaskom i s nestrpljenjem čekaju kada će se par napokon zaručiti.

2017-09-25T183007Z_124889453_RC18AF4BBBB0_RTRMADP_3_BRITAIN-ROYALS-INVICTUSGAMES

I dok britanska, ali i svjetska javnost prati njihov svaki korak, žene prate i Meghanin modni stil. Naime, otkako je prije nekoliko dana stigla s princem Harryjem na Invictus Games u Toronto  – i to držeći se za ruke što nije uobičajeno u kraljevskom protokolu – glumica je stvorila pravu pomamu za modnim dodacima koje je tom prilikom nosila. Naravno, sada već svi pričaju o “Efektu Meghan” jer su sunčane naočale brenda Finlay & Co, koje je nosila taj dan, gotovo rasprodane.

2017-09-25T184721Z_1819025341_RC1DA31CA430_RTRMADP_3_BRITAIN-ROYALS-INVICTUSGAMES

– Narudžbe su odletjele u nebo. Stranica se srušila dvaput, a u 24 sata smo zaradili više od 24 hiljade dolara – otkrio je suosnivač brenda David Lochhead i dodao kako ih već godinama nose pjevačica Rihanna, model Gigi Hadid i glumica Jessica Alba, ali dosad nisu doživjeli ovakvu pomamu.

Unisex sunčane naočale za koje treba izdvojiti 180 dolara Meghan je kombinirala s jednostavnim outfitom za prvi službeni odlazak na događanje s princem Harryjem. Nosila je traperice brenda Mother Denim, predimenzioniranu košulju s potpisom svoje prijateljice dizajnerice Mishe Nonoo, smeđe baletanke brenda Sarah Flint, koje su trenutno rasprodane, te smeđu shopping torbu Everlane koja je sada dostupna u samo jednoj od ukupno četiri boje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti