Ana Kokić: “S Nikolom i u dobru i u zlu”

Piše: Redakcija

Pjevačica Ana Kokić burno je provela proteklu sedmicu, piše Story.rs. Nije ni čudo što joj se suprug Nikola Rađen divi, jer sve stiže da uradi. Prvo je supruga ispratila u Moskvu, zatim uradila editorijal za svoju kolekciju cipela, a onda tri večeri uzastopno nastupala uprkos visokoj temperaturi koju je imala.

Ana je za “Story” ispričala kako sada, kada je Nikola u Moksvi, uspjeva da uskladi sve obaveze.

Djevojčice su već porasle, imaju sedam i po i osam i po godina, tako da o mnogo čemu možemo da se dogovorimo. Jasno im je da mi je potrebna pomoć, jer ne mogu sve sama. Uz dobru organizaciju, mnogo razumijevanja – mog za njih i njihovog za mene – sve je znatno lakše objasnila je Ana.

ana kokic2

Ana Kokić je s vaterpolistom Nikolom Rađenom u braku devet godina. Iako je u njenom braku bilo uspona i padova, Ana je uvijek ostajala s čovjekom koji je otac njene djece,  a on  je nedavno za nju rekao da je pravi heroj.

–  Pitala sam ga da li to stvarno misli. Pogledao me je i rekao: “Da li je moguće da me tako nešto pitaš?” Vjerujem da sam tako reagovala jer se ne osjećam kao heroj. Ponoviću još jednom da sam prije devet godina izgovorila “u dobru i u zlu”. Za mene je to stvarno tako! Nažalost, danas ljudi olako daju obećanja .

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti