Svečano otvoren salon kancelarijskog namještaja Bürotime u Sarajevu

Piše: Redakcija

Kompanija Bürotime, najveći proizvođač modularnog kancelarijskog namještaja u Turskoj, sinoć je otvorila prodajni salon u Sarajevu na adresi Kolodvorska 12.

Poslovna vizija kompanije Bürotime je proizvoditi kancelarijski namještaj koji će povećavati produktivnost rada, olakšati kancelarijsko poslovanje i biti vizualno privlačan.

“Bürotime je sinonim za kancelarijski namještaj funkcionalnog dizajna i vrhunske kvalitete, koji nudi kreativna i inovativna rješenja za individualne i kolektivne radne prostore. Salon u Sarajevu je trideset i peta poslovnica koja se otvara izvan Republike Turske,”  izjavio je tom prilikom Hüseyin Tosunoğlu, predsjedavajući Odbora direktora Bürotime.

Sarajevski salon na 540 m2 izložbenog prostora u svom asortimanu nudi ergonomski dizajniran i multifunkcionalni namještaj za sve poslovne prostorije, od VIP kolekcije, konferencijskih sala do operativnih osnovnih modela, predsoblja i predvorja.

Burotime je sa svojim prodajnim programom prisutan u 48 država svijeta. Zahvaljujući kvaliteti proizvoda, konceptu pružanja moderne usluge i specijalizovanom osoblju,  Bürotime je za 10 godina postigao vodeću poziciju i s ponosom ponio titulu nacionalnog brenda Turske.

Nakon Sarajeva, Bürotime namjerava proširiti svoju djelatnost i na druge bh. gradove.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti