Mini Zen bašta – za opuštanje i buđenje kreativne energije

Piše: Redakcija

Zen bašte se se odnedavno ručno izrađuju i u Bosni i Hercegovini. Ovaj dekorativni predmet predstavlja oazu mira u domu ili na radnom mjestu i namijenjen je svima koji žele da na prirodan način ostvare svoj lični mir i osjećaj zadovoljstva. Njeno pozitvno dejstvo i elegantni izgled čine je idealnim poklonom za drage osobe ili poslovne partnere.
Zen bašta je mjesto koje vam pomaže da se opustite i usredsredite misli, te pokrenete dobru energiju u sebi. Osnovni elementi su pijesak (koji predstavlja vodu), prirodno kamenje (koje predstavlja planine) i male grablje kojima stvarate efekat talasa vode na pijesku. Zen bašte vode porijeklo iz Kine, zatim dolaze u Japan u 6.vijeku i tokom vremena postaju zanimljiv i duboko spiritualan aspekt japanske tradicije vrtova. Podsjećajući nas na važnost uzrečice “budi mi živ i zdrav” koja odavno obilježava temperamentni narod na ovim prostorima, brend ŽiviZen nas kroz svoje djelovanje uči kako da u današnjem vremenu ostvarimo tu živost i zdravlje – uz življenje u miru sadašnjeg trenutka i izražavanje lične kreativnosti. Zen bašte se mogu naručiti na prostoru cijele Bosne i Hercegovine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti