Nove Guccijeve štrample koštaju vrtoglavih 1,080 funti

Piše: Redakcija

Iako modna industrija nikada nije tolerirala štrample, modni kritičar su blagi kada je riječ o novim Guccijevim štramplama ukrašenim kristalima,  čija je cijena nevjerovatnih 1080 funti ( oko 2500KM )

Glasnogovornik modnog brenda Gucci otkrio je da će ove štrample biti u prodaju od februara iduće godine, a cijenu štrampli opravdao je zbog stotina kristala kojima su posute i koji im daju dozu luksuza.

štrample2

I ostali dizajnerski brendovi već su u svojim ponudama imali štrample, Saint Laurent uz punk stajlinge još 2015., Chanel u svojoj Rome Metiers d’Art 2016 kolekciji u kojoj se poigrao s čipkom, zatim Balenciaga za jesen/zimu 2017 čiji su modeli nosili tajice, Celine je imala čipkane i kukičane varijante, a Mulberry guste, ali udobne, piše Story.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti