Ipak se snima Sex and the City: Može li bez Samanthe Jones

Piše: Redakcija

Velika prašina podigla se prošle sedmice kada je Sarah Jessica Parker indirektno optužila Kim Cattrall za postavljanje uslova oko snimanja trećeg nastavka filma “Seks i grad”, a sada stižu informacije da će film biti snimljen, uprkos svemu. Glumica, koju je proslavio lik Carrie Bradshaw u HBO seriji, navodno je odlučila da lik Samanthe Jones nije potreban za nastavak i da Kim neće biti dio trećeg nastavka, za koji je scenario već napisan.

-Samantha je tokom serije imala zdravstvenih problema, pa bi njen lik lako mogli da ubiju. Ako dođe do toga, realizacija filma mogla bi da počne uskoro –  priča izvor blizak glumicama.

Sarah, je navodno, riješila da se osveti Kim izmijenjenim scenarijem za film, baš zbog toga što je ona bila ta koja je postavljala uslove, iako tvrdi suprotno.Kim Cattrall demantovala je navode da je uslovljavala filmski studio, navodeći da nije željela da reprizira rolu Samanthe Jones.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti