Beyonce svojim stylingom opet oduševljava

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Beyonce nedavno je proglašena najljepšm ženom na svijetu. 

Prvog puta  časopis People 2012. godine proglasio ju je najljepšom ženom na svijetu, ali se popularna pjevačica koja je sada i majka troje djece, jako obradovala novom priznanju i zahvalila se, ali je još jednom istaknula kako su ipak svrha njenog postojanja – njena djeca. 

Iako skoro svaki segment svog života objavljuje na društvenim mrežama, njeni fanovi ostali su zadivljeni njenom ovosedmičnom kombinacijom. 

beyonce2

Naime za koncert muzičkog servisa Tidal, Beyonce je obukla smaragdno zelenu haljinu, a kombinaciju je upotpunila ljubičastim krznenim ogrtačem, koji je nosila oko struka te clutch torbicom torbicom Judith Leiber i Alexander Wang, koja stoji 4,995 dolara, a koju je pratiteljima pokazala u seriji fotografija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti