Tri stvari koje po feng shuiu morate odmah izbaciti iz kuće

Piše: Redakcija

Prema feng shui filozofiji neke stvari privlače negativnu energiju i blokiraju pozitivnu. Pa da negativna energija ne bi blokirala pozitivno morate se osloboditi takvih predmeta. 

1. Suho cvijeće 

Biljke simbolizuju rast i napredak, ali osušeno cvijeće ili uvele biljke prema feng shuiju  treba odmah izbaciti iz doma. Staro i uvelo cvijeće po ovoj filozofiji predstavlja stagniranje i ne dopušta napredak u bilo kojem smijeru. Zato se odmah riješite starog buketa i odaberite novi koji će osvježiti vaš prostor.

cvijece

 

2. Neželjeni pokloni

Sigurno ste nekada u životu dobili poklon koji niste željeli. U želji da ne uvrijedite nekoga ko vam je poklon darovao često te bespotrenbne stvari držite u svom domu. Međutim, držanje neželjenog predmeta utječe na vaš mir i sreću. Dopustite sebi i poklonite taj poklon drugoj osobi. 

poklon

3. Slomljeni predmeti

Prema filozofiji feng shui, slomljeni  predmeti vremenom na negativan načini utiču na vas. Mnogo je bolje da prostor bude prazan nego da u domu držite slomljene i nefunkcionalne predmete.

slomljeno

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti