Održan modni event Fashion meets Technology: Prisutnima predstavljeni novi trendovi iz svijeta mode i tehnologije

Piše: Redakcija

U Sarajevo City Centru (SCC) večeras je upriličen modni event naziva “Fashion meets Technology”, u organizaciji XYZ-a i “Meklinea”, ovlaštene prodavnice Applea i servir provajdera za našu zemlju. Prisutni, među kojima i poznata imena poput glumice Jasne Ornele Bery, te  Tanje Đurović, Vanje Semić i Samre Menzilović- Ćatić, imali su priliku da se na jednom mjestu u XYZ-Marella Premium Fashion Storeu upoznaju s novim trendovima iz svijeta mode i tehnologije.

Uz zakusku i piće dobrodošlice svi prisutni su imali mogućnost da na novu kolekciju jesen-zima 2017/18. ostvare popust od 20 posto, a obezbijeđen je i dodatni popust od 15 posto na Apple uređaje prilikom online kupovine 12. novembra 2017. godine.

Bila je ovo idealna prilika za sve  da odlože laganu garderobu, te da se obraduju novim komadima odjeće za nadolazeće hladne dane.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti