Richard Gere se razvodi nakon 11 godina braka

Piše: Redakcija

Kako piše “DailyMail”, glumac Richard Gere (64) i njegova supruga Carey Lowell (52) razvode se nakon 11 godina braka. Glavni razlog kraja zajedničkog života u kojem je rođen sin Homer, koji danas ima 13 godina, navodno je različit životni stil supružnika. Richard vodi miran i povučen život, dok Carey preferira druženja sa celebritijima.

– Imaju nekretninu u Bedfordu. On voli boraviti ondje jer je tiho i prilično usamljeno mjesto. Ona, pak, uživa biti u North Havenu u centru zbivanja. Tamo su im komšije Jimmy Buffett i njegova porodica s kojima su jako dobri prijatelji – otkriva anonimni izvor za “New York Post”.

Par je bračne zavjete izmijenio krajem 2002., nakon sedam godina veze. Od početka ove godine niko ih nije snimio zajedno. Posljednji su put viđeni kao par u javnosti na dodjeli Zlatnih globusa u januaru.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti