Toni Cetinski: Nisam mogao skupiti snage da odem na sahranu

Piše: Redakcija

Tony Cetinski (48) proteklog je petka svojim Mercedesom naletio na Ibrahima Kevljanina (62). Porodica preminulog još nije osobno izrazio saučešće, ali je to učinio preko RTL-a i objave na društvenoj mreži.

“Nikako se ne osjećam. Ali ja uopće nisam bitan. Nije bitno kako se ja osjećam. Ja cijelo vrijeme razmišljam kako se osjeća obitelj pokojnika i to mi je cijelo vrijeme u glavi” kazao je pjevač za RTL.

Njegove odvjetnica Gordana Grubeša napomenula je da o detaljima samog incidenta ne smije pričati jer je policijska istraga tajna.

Cetinski niti iko iz njegove porodice nije došao na sahranu preminulom Kevljaninu, poznatom pod nadimkom Braco. O dolasku je, kaže, dugo razmišljao.

“Nisam mogao skupiti snage da odem na sahranu. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće u Rovinju niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, pa čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati”, rekao je Toni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti