Sanjate seks s drugim? Evo šta to znači

Piše: Redakcija

Seks sa šefom ili radnim kolegom

San seksa na stolu konferencijske sale, u uredu s vašim šefom, ne znači da potajno maštate o njemu. To znači nešto totalno suprotno, a to je da biste trebali biti malo odvažniji. Ako pak sanjate radnog kolegu, to znači da biste se možda malo trebali otvoriti prema kolegama s kojima se svaki dan susrećete ili da postoji nešto što vam se kod te osobe sviđa i da u njoj možda čak vidite radni uzor.

Seks s bivšim

Ovo je jedan od rijetkih slučajeva za koje smo rekli da seks u snu s drugom osobom znači da to želite. Ovaj san ćete vjerojatno sanjati kada vam sadašnja veza zapadne u rutinu ili ako vam u seksu s vašim partnerom nešto ne odgovara. No, to ne znači da se trebate vratiti bivšem, nego vas mozak samo želi motivirati da rasplamsate iskre u sadašnjoj vezi.

Seks sa strancem

Možda malo čudnovato, ali taj stranac u vašim snovima predstavlja upravo vas, a taj seksi san znači da ste iznimno ponosni na vlastite uspjehe i postignuća.

Seks s dečkom vaše prijateljice

Nadamo se kako takvo nešto NE biste nikada napravili pa se ni vi nemojte brinuti oko takvog sna. Razlog tom snu može biti samo to što vam se kod njega sviđa nešto i posjeduje neke kvalitete za koje želite i da vaš partner ima.

Homoseksualni snovi

Hehe, zasigurno ste pomislili kako to znači da imate homoseksualne sklonosti, to može biti, ali najčešće nije tako. Ovaj san je učestao kod osoba koje imaju vrlo visoko mišljenje o sebi i zadovoljne su svojim tijelom. Zanimljivo je da je ovakav san učestao kod trudnica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti