Jennifer Lawrence: U Hollywoodu su mi rekli da sam debela i da ću izgubiti posao ako ne smršam

Piše: Redakcija

Kad tvoj talenat za glumu hvali legendarni Robert De Niro, onda je to veliko kao da ste se popeli na Mont Everest. I budući da joj ne mogu osporiti talent za posao koji radi, mladoj glumici Jennifer Lawrence, holivudski urednici, agenti…”gnjavili” zbog kilograma.

Jennifer Lawrence osvojila je Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu “Silver Linings Playbook”, te postala uzor mnogim mladim djevojkama.

– Rekli su mi da sam debela i da ću izgubiti posao ako ne smršam. Kako bi me motivirali da odem na dijetu, donijeli su mi moje fotografije na kojima sam gotovo gola – prisjetila se lijepa glumica i dodala kako je s godinama naučila voljeti svoje tijelo.

Priznala je i kako joj je najveća slabost grickanje čipsa.

– Ako mi iko ikada opet kaže da idem na dijetu, samo mu mogu reći: “Možeš ići”. Želim promovirati zdrav izgled i poslužiti kao primjer mladim djevojkama.

[nggallery id=258]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti