Michelle Pfeiffer: Konačno više nemam grižnju savjesti

Piše: Redakcija

Michelle Pfeiffer vratila se u svjetsku filmsku metropolu. U jednom intervjuu je kazala kako je napravila veliku žrtvu.

– Godinama nisam snimila niti jedan film i mislim da sam stekla kredit da nešto veliko uradim. Situacija se promijenila, sada imam druge prioritete. Sve donedavno mi je bilo teško da producentima kažem “da”, jer bi me onda djeca pitala: “Mama, gdje ćeš, kad se vraćaš?” Sad su stariji i prošle godine sin me je začudio pitanjem: “Mama, kad se vraćaš poslu, kad ćeš ponovo početi da snimaš?” Nisam mogla vjerovati, odgovorila sam: “Zar nije lijepo što je mama stalno kod kuće?” Međutim, očigledno je da su se vremena promijenila, djeca su krenula u koledže i ja sam se mogla vratiti poslu – kazala je Michelle.

Samo u ovoj godini glumica je imala tri premijere, sva tri filma su odlično ocijenjena. Proslavila se u “Licu s ožiljkom”, “Vješticama iz Istvika”, “Opasnim vezama” i “Dobu nevinosti” i bila je godinama proglašavana za jednu od najljepših u Hollywoodu.

– Sad konačno više nemam grižnju savjesti kad prihvatim neku ponudu – kazala je Michelle.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti