Najšokantnije gluposti koje današnji klinci rade

Piše: Redakcija

Ušmrkavanje prezervativa

Tek kad pomislite da tinejdžeri ne mogu smisliti ništa gluplje i bizarnije od stvari koje su već do sad smislili, oni se dosjete novog načina zabave koji će odrasle užasavati. Ušmrkavanje prezervativa je provlačenje kondoma kroz nos te izvlačenje na usta. Da, i mi smo se nekoliko puta stresli od gađenja.

Brdo prženih krompirića

Ko ne voli pomfrit? Odgovor je – naravno – takva osoba ne postoji. Mladi u Japanu i okolini ne srame se to i pokazati. Njihova ideja dobre zabave je naručiti toliko prženih krompirića da potpuno prekriju sto i zatim se masovno zajedno poslužiti.

Kao i sa svim ostalim današnjim oblicima zabave, vrijedi pravilo – ako nije na internetu, nije se ni dogodilo.

Prezasićenje cimetom

‘Cimetski izazov’ zvuči znatno bezazlenije nego što sam glupi pothvat uistinu jest. Cilj je snimiti se kako gutate kašiku cimeta bez tekućine u 60 sekundi i zatim to staviti na internet. Većina snimki prikazuje istu stvar – kašljanje, gušenje i posezanje za čašom vode dok okolina plače od smijeha.

Ljetni dernek na tuđem bazenu

U zadnje vrijeme popularan je trend nalaženja bazena na privatnim posjedima i organiziranje derneka dok vlasnici nisu kod kuće. Mladi vandali mjesto nalaženja biraju putem Google Eartha, a dernek dogovaraju na društvenim mrežama. Preporučljivo je doći biciklom, u slučaju da se mora iznenada bježati.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti