Bernie Ecclestone kupio planinu u na švicarskim Alpama

Piše: Redakcija

Bivši vlasnik Formule 1, pozanti Bernie Ecclestone  kupio je planinu u na švicarskim Alpama i to iz jednog jedinog razlga, jer mu se sviđa.

Plan mu je da na planini provodi vrijeme  sa svojom porodicom.

– Glacier 3000 je planina mog oca. Svidjela mu se pa je kupio, a vodio je Sofiju prvi put tamo pa je sve to još više posebno –  ispričala je njegova kćerka Tamara u epizodi svog reality showa ‘Tamara’s World’.

Prolazeći  gradićem Gstaad, dok su prolazili pored velikog hotela, Jay je upitao čiji je to hotel na što je Tamarina trogodišnja kći Sofija odgovorila: “Naš!”.

View this post on Instagram

Toasting marshmallows #chritmasatkew

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Osim ovoga  Tamara je otkrila još neke stvari o njihovom privatnom životu i imovini.  Jedna od njih je da je  svoj bazen pretvorila u ogromno igralište za Sofiju, a nije mogla odoljeti ni da se pohvali svojom garderobom  čija se vrijednost procjenjuje na 5 miliona dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti