Tom Hanks boluje od dijabetesa

Piše: Redakcija

Dvostruki dobitnik Oscara, 57-godišnji američki glumac Tom Hanks otkrio je u emisiji Late Night with David Letterman da boluje od dijabetesa.


Otišao sam liječniku i rekao mi je: ‘Znate ove visoke razine šećera koje imate u krvi i koje pratite od 36. godine? E pa to je to. Imate dijabetes 2, izjavio je u popularnom showu.

Dobitnik prestižnog pozlaćenog kipića za ostvarenja Philadelphija (1994.) i Forrest Gump (1995.) znatno je mijenjao težinu za svoje razne uloge, što je prema mišljenju liječnika moglo pridonijeti razvoju dijabetesa 2, od kojeg boluje gotovo 26 milijuna Amerikanaca.

Najnoviji film u kojemu tumači glavnu ulogu, uradak Kapetan Phillips redatelja Paula Greengrassa, u SAD-u se počinje prikazivati 11. listopada. Istinita je to priča o američkom teretnom brodu koji su zauzeli somalijski pirati te o otmici kapetana Richarda Phillipsa kojeg tumači Hanks.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti