Ovo morate znati ako se želite udati za milionera

Piše: Redakcija

Želite se udati za nekog ko ima milione? Onda će vas zasigurno zanimati rezultati najnovijeg istraživanja iza kojega stoji stranica MillionaireMatch.com. Riječ je o internetskom servisu koji služi za spajanje milijunaških srdaca.

U istraživanju je učestvovalo 5.000 razvedenih milionera i milionerki koji su članovi elitne internetske stranice. Dobra vijest za sve dame koje žele “upecati” milionera je ta da je čak 83,4 posto bogatih muškaraca spremno za novi brak pet godina nakon razvoda. Svega 5,2 posto muških ispitanika otkrilo je da se više nikada ne želi vjenčati.

Kod bogatih žena situacija je nešto drugačija. Gotovo 70 posto njih izjavilo je kako se nakon razvoda više nikada ne bi vjenčale, a neke od njih možda bi dale šansu braku i to nakon barem deset godina čekanja. Oko 32 posto ispitanica pristalo bi na novi brak pet godina nakon razvoda.

Iz rezultata je vidljivo da bogati muškarci vjeruju u brak čak i nakon gadnih razvoda, a to je dobra vijest za sve one koje žele biti supruge milionera.

Izvor: tportal.hr

Pročitajte još