Harry važniji od agenta 007: Meghan odbila ulogu Bond djevojke i izabrala ljubav

Piše: Redakcija

Glumicu Meghan Markle producenti novog filma o Jamesu Bondu primjetili su u  seriji “Suits” i zaključili da bi bila savršena Bond djevojka. No, njena vjeridba s  princom Harryjem  prekinula je pregovore jer je buduća vojvotkinja napustila karijeru. Meghan će se za princa udati u maju iduće godine, a prije nego što su i službeno objavili vjeridbu glumica je odustala od dosadašnje karijere koju je gradila te će se posvetiti humanitarnom radu.

– Savršeno je odgovarala opisu Bond djevojke. Glamurozna je, seksi i dobra  glumica. U posljednjih nekoliko filmova tu su ulogu dobivale glumice koje su na početku karijere, a ona je bila u užem izboru za novi film. Osim nje, razmatralo se još četiri glumice – rekao je izvor.

Meghan se zbog udaje u britansku kraljevsku porodicu morala odreći holivudske karijere, a ugasila je i svoj lifestyle blog.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti