Ashton Kutcher: Najplaćeniji američki TV glumac

Piše: Redakcija

Ashton Kutcher i Jon Cryer, zvijezde CBS-ove serije “Dva i pol muškarca”, najbolje su plaćeni glumci na američkoj televiziji s po više od 20 miliona a dolara, piše časopis Forbes. 



Kutcher (35), koji je u seriji zamijenio Charlieja Sheena nakon što je izbačen sa snimanja 2011., već je drugu godinu zaredom prvi na listi zarada s 24 miliona dolara godišnje. Cryer je drugi s 21 milion dolara. Njihov kolega, 19-godišnji Angus T. Jones, na sedmom je mjestu s 11 milion dolara koje je zaradio u razdoblju od juna 2012. do juna 2013.  Inače, Charlie Sheen je na popisu deseti s deset milijuna dolara.

Ray Romano, čija je serija “Svi vole Raymonda” završila s prikazivanjem prije osam godina, sa 16 miliona  dolara je na trećem mjestu zahvaljujući prodaji prava na prikazivanje serije.

Niel Patrick Harris iz CBS-ova serijala “Kako sam upoznao vašu majku” prvi je put na Forbesovoj listi i to sa 15 milijuna dolara te dijeli četvrto mjesto s Markom Harmonom iz “NCIS-a”.

Riječ je o bruto zaradama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti