Meghan Markle: Hrabri outfit buduće vojvotkinje

Piše: Redakcija

Glumica Meghan Markle je u vrlo kratkom periodu postala modni uzor za brojne dame širom svijeta. Otkako se zaručila za britanskog princa Harryja, birala je elegantne, ali i odvažne dizajnerske komade, poput prozirne haljine Ralph&Russoa, kožnu torbu škotskog brenda Strathberry, te plavi Mackage kaput.

Pohvale je dobila i za izdanje na dodjeli Endeavour Fund nagrada u Londonu, gdje je zablistala u  ženskom odijelu. Tačnije odabrala je elegantne štikle, bijelu košulju i ženski smoking Alexandera McQueena.

Riječ je o brendu kojeg rado nosi i Kate Mieddleton, no, za razliku od vojvotkinje od Cambridgea koja ne voli nositi klasične pantalone i u njima se rijetko kad pojavljuje, bivša zvijezda serije “Suits“ jasno pokazuje da se u njima izvrsno osjeća.  Nošenje pantalona ne odstupa od kraljevskih pravila odijevanja, ali definitivno nije omiljeni komad britanske kraljice Elizabete II. Ona je ipak ljubiteljica tradicionalizma, a dame na dvoru najviše voli vidjeti u elegantnoj haljini do koljena s klasičnim štiklama i šeširom.

Pogledajte kako je Meghan izgledala.

Pročitajte još