Toni Cetinski: Poznati pjevač predstavio novu pjesmu “Kao u snu”

Piše: Redakcija

Jedan od najpoznatijih pjevača na području Regiona, Toni Cetinski, predstavio je svoj novi singl “Kao u snu”. U ovoj pjesmi, čiju muziku i tekst potpisuje poznati bh. autor Amil Lojo, Toni opisuje život iz snova.

– Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pjesma ipak jedan od mojih ljepših snova, zato će se po njoj i album zvati ‘Kao u snu’. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni –  poručio je Toni.

Aranžman pjesme je djelo  Marka Vojvodića, dok muzičku produkciju zajednički potpisuju Toni Cetinski i Igor Ivanović. Poslušajte novu pjesmu poznatog muzičara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti