Styling Kim Kardashian: Vrhunac neukusa

Piše: Redakcija
Poznato je kako je reality zvijezda Kim Kardashian iz temelja promijenila stil odijevanja nakon što je započela ljubavnu vezu sa sadašnjim suprugom, reperom Kanye Westom, no u posljednjih godinu, Kim kao da je izgubila zdrav razum. Iako se nikada nije mogla nazvati ikonom stila, reality zvijezda sada je prevršila svaku mjeru kada je odijevanje u pitanju.

 

Gotovo sve što slavna reality zvijezda stavi na sebe posljednjih mjeseci nosi potpis Kanyevog brenda Yeezy, pa je tako ženstvene haljine Kim zamijenila ‘street wear’ modom. Njene modne kombinacije postale su sinonim za neukus, a slavna Kardashianka je žrtva ismijavanja na društvenim mrežama, ili bolje rečeno Kanyeva modna žrtva.

 

 

Kao da cjelokupan stajling nije dovoljno smiješan sam po sebi, realityzvijezda je na +30 stupnjeva odjenula i dugački kožni kaput. Dugačke kapute Kim i inače ima naviku nositi, vjerovatno zbog toga što izdužuju figuru i čine je vizualno višom, no Kim u ovom stajlingu u kombinaciji s crnim naočalama izgleda potpuno neukusno.

Ništa bolji nije bio ni stajling koji je Kim nosila ranije istoga dana tijekom posjeta jednoj od Dash trgovina, koje su u vlasništvu Kim i njene dvije sestre, Khloe i Kourtney Kardashian. Umjesto topića, reality zvijezda je odjenula sivu duksericu, a dugačke tajice zamijenila je kratkim biciklističkim tajicama, također s potpisom Kanyeva brenda Yeezy.

 

 

Pročitajte još