NAJMUŽEVNIJA ŽENA NA SVIJETU: Bodybuilderica s brkovima i mikropenisom živi svoj san

Piše: Redakcija

Za mnoge hollywoodske glumce i bodybuildere među njima, stereoidi su postali sastavni dio života. No njihova upotreba može, osim do rasta mišića dovesti i do velikih zdravstvenih problema, poput pojačane dlakavosti ili oštećenja jetre, a glavni lik u ovom dokumentarcu pod palicom bivše reallity zvijezde Jodie Marsh živi je primjer. Naime, bivšu konobaricu iz Londona, Candice Armstrong (28), stereoidi su doslovno pretvorili u muškarca. Nekad nježna plavuša postala je mišićava brineta s dlakama na leđima, prsima i brkovima. Kad je počela uzimati stereoide, Candice nije imala namjeru postati toliko mišićava, no sada kaže da je kasno za odustajanje.

– Više bi mi naštetilo nego mi pomoglo. Izgubila bih mišiće no ne i muške karakteristike koje sam dobila poput dlaka na licu ili dubljeg glasa. Morala bih se podvrgnuti svakojakim procedurama, baš kao kad muškarac želi postati žena.

Posljedice su bile strašne. Uz pojačanu dlakavost i akne, njezin je klitoris toliko natekao da je izgledao kao mali penis. Moje grudi su se ispraznile i ne izgledaju pretjerano lijepo no nisam time opterećena. Ionako nikad nisu bile najbolji dio na mom tijelu – kaže Candice.

Unatoč drastičnoj promjeni izgleda, Candice kaže kako želi raditi ono što voli.

– Imam priliku živjeti svoj san. Na cesti me ponekad zovu transeksualcem ili homićem, a ja mislim, zašto to ne iskoristiti. Počela sam se odijevati kao transvestit, a to sam oduvijek htjela – zaključuje Candice.

Osim njezine priče dokumetarni film se bavi i savjetima liječnika, iskustvima trenera i pričama bivših ovisnika o steroidima te učestalosti korištenja steroida u filmskoj industriji.

Izvor: Jutarnji list

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti