Zdravko Čolić za Dan zaljubljenih objavio spot za pjesmu Kuća puna naroda

Piše: Redakcija

Zdravko Čolić je na simboličan datum, 14. februara obradovao publiku novim spotom “Kuća puna naroda”. Spot jednostavne, romantične forme, sniman je u Dubrovniku i zamišljen je kao povratak Zdravka u grad izgubljene ljubavi, mjesta lažne emotivne iluzije. Svojim glasom on želi dotaći ljude, ispričati priču o predivnoj laži. Finalizirajući priču, stotine ljudi mu se prolaskom kroz predivne i puste dubrovačke ulice pridružuje na plaži.

Tekst pjesme napisao je Zlatan Stipišić Gibonni, autor muzike je Zdravko Čolić, a aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

– Ova pjesma, za koju je tekst napisao Gibonni, a koja je naša prva saradnja, asocira na mene, na moj otvoreni duh i altruistički pristup ljudima. Svojim glasom želim da doprem do ljudi, i sam tekst pjesme kaže: “Živote moj, podari mi glas, pjesmama da zagrlim vas” – rekao je Čolić.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti