Pogledajte raskošni dom u kojem živi Teri Hatcher, zvijezda serije Očajne kućanice

Piše: Redakcija

Popularna glumica Teri Hatcher koju je najviše proslavila uloga Susan Mayer u seriji ‘Očajne kućanice’ posljednjih 20 godina živi u luksuznoj nekretnini u Los Angelesu. Obožavatelji su sada dobili priliku i zaviriti u ovaj šarmantno uređen dom.

Ovo raskošno zdanje prostire se na otprilike 2000 kvadrata, a cijena nekretnine prije nekoliko godina procijenjena je na dva miliona dolara.

Cijeli interijer uređen je kao spoj modernog i tradicionalnog, te vrvi jarkim bojama koje podižu cijeli prostor i daju mu toplinu. Kuća ima tri spavaće sobe od koji su sve opremljene velikim bračnim krevetima i svaka ima zasebnu kupaonicu, a u ostatku kuće pronaći ćete još dodatne dvije prostrane kupaone.

Osim toga arhitekti su pazili da u kući ima dovoljno prostora za druženje i odmor, pa vidimo nekoliko dnevnih soba, no za oko će vam prvo zapeti središnja soba u kojoj se smjestio i veliki kamin.

 

Očaravajuća je i kuhinja u kojoj prevladavaju tamno sivi tonovi. Prostrani otok s drvenom gornjom plohom smjestio se na sredini prostorije dok je oko njega nizaju elemenati i sva najmodernija bijela tehnika.

Iz kuhinje se ulazi i u šarmantno uređenu  trpezariju s cvjetnim detaljima koja pruža pogled na prostrani vrt. Od dodatnih sadržaja u kući su i bogato opremljena biblioteka kao i teretana.

No, vanjski prostor ono je što će vam oduzeti dah. Osim bazena i jacuzzija te terase za sunčanje, u vrtu se smjestio i prostor za roštilj, a ne nedostaje ni zelenila.

Fotografije u galeriji:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti