Pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić uživa u ljubavi

Piše: Redakcija

Grupa Colonia snimila je novu pjesmu “Zadnja suza” koji će pjevačicu grupe predstaviti u potpuno novom, drugačijem svjetlu. Reditelj spota je Dario Radusin, koji je Ivanu Lovrić i Coloniju vidio u jednostavnom, bijelom video spotu u kojem je u potpunosti naglasio njen seksepil i vođen snagom pjesme, napravio malo remek djelo stvorivši odličnu simbiozu između vrhunske glazbe, odlične koreografije koju je osmislio i pripremio Neven Ivić, te  kvalitetno posloženog vizualnog minimalizma, piše Story.hr.

Priča koja prati pjesmu je jednostavna, bazična i vizualno jako snažna, a Ivana Lovrić ponovo joj je dala dodatnu snagu kako svojim vokalnim mogućnostima, tako i plesom, ljepotom te ženstvenošću koja je krasi u svakom njenom pokretu. Colonia bez sumnje ponovo ima pjesmu za vrh muzičkih ljestvica, a saradnja s Radusinom sigurno će se nastaviti, jer očito je da su našli dobru “hemiju” i da je on pronašao način kako da iz Colonije izvuče ono najbolje.

– U mom životu uvijek ima ljubavi, ja sam sretna žena. Idealan muškarac za mene mora biti samouvjeren, samosvjesan i mora imati smisla za humor. Bez toga ništa – kazala je Ivana za Story.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti