Dizajnerski tim modne kuće “Bellissima” radi na novoj kolekciji

Piše: Redakcija

Modna kuća “Bellissima” okupila je poznate dizajnere iz naše zemlje i Regije te na taj način najavila početak izrade kolekcija za sezonu jesen/zima 2014/15.
Ono na što su veoma ponosni je početak saradnje sa hrvatskim modnim brendom “Envy Room”, nagrađivanim i međunarodno priznatim dizajnerskim timom. Čine ga dva mlada dizajnera, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.
Njihov ženstven, unikatan i sofistificiran stil  osvježit će novu kolekciju. A osim njih u izradi  nove linije aktivno će učestvovati dizajneri Emina Husedžinović Ibrahimović, Aleksandra Korizma, Nataša Matović, Marina Babić, Elma Grbić, Nanda Agić i Alma Delalić.
Definirana su četiri pravca koji će biti vodilja prilikom izrade kolekcije jesen- zima 2014/2015: “Survivor”, “Chairoscuro”, “Future Codes” i “Posh”.
Pod Bellissiminim brendom  dizajneri vrijedno rade na  modelima namijenjenim modernim poslovnoj ženi, koja će moćna, ali i romantična, sofisticirana, te zabavna i glamurozna šik ženu.[nggallery id=322]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti