Deichmann u velikom stilu promovirao kolekciju proljeće/ljeto 2018.

Piše: Redakcija

Kako smo to već i navikli od ovog vrhunskog brenda, Deichmann nas je svojom novom kolekcijom uveo u sasvim jednu drugačiju dimenziju, neodoljivog spoja eksplozivne energije i savremenog izgleda. Kolekcija za proljeće/ljeto 2018. je u novom izdanju, a krase je raskošni materijali i uzorci, obogaćeni trendi detaljima, poput natpisa, zakovica i bisera. Boje su osnovne i jarke, a kvalitet vrhunski.

Naravno, vrhunski stil traži i vrhunsku promociju, stoga ne čudi što se u prekrasnom ambijentu restorana Libertas u Sarajevu tražilo mjesto više. Više od 50 predstavnika medija, novinara, urednika, blogera, influencera… „creme de la creme“ sedme sile, mogli su uživati u vrhunskoj reviji, plesnom performansu, poklonima, ručku, slatkišima i raznobojnom cvijeću koje je simbol proljeća i same kolekcije.

– Vrlo lijepo druženje zahvaljujući Deichmann-u. To je moj omiljeni brend kada je riječ o cipelama i mogu reći da sam ponosna vlasnica nekoliko modela ovog brenda. Veoma mi se sviđa nova kolekcija koja ženi daje potpuno drugačiju eleganciju. Hvala Deichmann – kazala je Almasa Lazović, urednica TV Hayat.

Kažu da muškarci teško mogu razumjeti tu posebnu vezu između žena i cipela, ali sudeći prema ovoj reviji, prisutnosti i muškog dijela publike, i oduševljenjem pojedinim Deichmann modelima, na dobrom su putu. Novi modeli kolekcije proljeće/ljeto 2018. dostupni su u trgovinama širom BiH.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti