Paris Hilton: Bogata nasljednica izgubila vjerenički prsten vrijedan dva miliona dolara

Piše: Redakcija

Bogata nasljednica Paris Hilton je u izlasku s vjerenikom, Chrisom Zylkom, izgubila vjerenički prsten vrijedan dva miliona dolara. Naime, Paris je u ranim jutarnjim satima shvatila je da joj na prstu nema  prstena nakon čega je uslijedila njena panika, piše “Metro”.

No,  ubrzo su ljudi iz njenog obezbjeđenja  pretraživali svaki pedalj VIP dijela kluba u potrazi za dijamantnim prstenom i srećom za Paris, potraga se isplatila.

Paris i Chris vjerili su se  tokom zimovanja u Aspenu. Par je u vezi dvije godine, a Paris je tada rekla da je glumac ljubav njenog života.

– Rekla sam „da“! Tako sam sretna i uzbuđena jer sam zaručena za ljubav svog života. Moj najbolji prijatelj i srodna duša. Savršen za mene u svakom pogledu. Tako posvećen, odan, pun ljubavi i dobrote. Osjećam se kao najsretnija djevojka na svijetu! Ti si ostvarenje mojih snova! Hvala ti što si mi pokazao da bajke postoje – napisala je na Instagramu uz fotografiju zaruka usred snježne planine u elitnom skijalištu u Aspenu.

https://www.instagram.com/p/BgkyxJ3Hl_w/?taken-by=parishilton

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti