Nives Ivanišević uživa u trudnoći i to ne krije

Piše: Redakcija

Nakon što su krajem godine ozakonili svoju vezu intimnim vjenčanjem, 2018. za Nives i Gorana Ivaniševića nije mogla bolje početi. Njihova mala porodica ove će godine postati bogatija za još jednog člana. I dok bivši, proslavljeni teniser, već ima roditeljskih iskustava, jer iz braka s Tatjanom Dragović ima kćerku i sina, Nives će ovo biti prvo takvo iskustvo. A kako uživa u trudnoći, radijska voditeljica pokazala je na Instagramu.

Prošlo je dvije sedmice otkako su krenula šuškanja da novopečeni bračni par Nives i Goran Ivanišević očekuju prinovu. Baš kao što su i vjenčanje držali u tajnosti, a prvu službenu potvrdu dala je sama radijska voditeljica nekoliko dana kasnije zajedničkom fotografijom sa same ceremonije, tako i ovoga puta Nives i Goran ne žele govoriti o trudnoći.

Za dodjelu Večernjakove ruže, odabrala neobičan kombinezon od baršuna, koji se veže na struku i na taj način prikriva trbuh.

Nives Ivanišević

No ne može sakriti da se, upravo zbog trudnoće, puno brže umara. Na Instagramu je Nives Ivanišević objavila fotografiju nastalu upravo nakon dodjele Večernjakove ruže. Očito premorena od cijele večeri, Nives se, još uvijek dotjerana, opustila na ležaljki i ispod leđa postavila jastuk, a prizor je ovjekovječila njena prijateljica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti