Hanka Paldum uživala u čarima Katara

Piše: Redakcija

Nakon što je odradila turneju po Australiji, kraljica sevdaha nije žurila kući. Imala je let iz Australije preko Dohe, gdje žive njezini bliski prijatelji. Četiri dana provela je na ugodnih 30 stepeni i u Kataru se, kaže, dobro odmorila, piše 24sata.hr.

– Pomislila sam, kad sam već tu, zašto se ne bih malo zadržala i uživala. Ugostio me moj dobar prijatelj, koji je ujedno i moj veliki obožavatelj. Posvetio mi je četiri dana i sa mnom obilazio znamenitosti Dohe – rekla je Hanka Paldum (61), koja se oduševila i katarskim specijalitetima. Čim se vratila u Sarajevo, posjetila je kćer Minelu i unuku Širin (3).

– Obje sam ih se jako zaželjela, a posebno Širin. Bit ću nekoliko dana kod njih, a onda nastavljam s koncertima. Širin je dobila mnogo poklona, a posebno joj se svidjela haljinica za princezu – rekla je Paldum.

Kraljica sevdaha uskoro će dobiti i drugo unuče. Još ne zna pol bebe, a kaže da joj je važno samo da bude živa i zdrava. Voljela bi da se beba rodi na njezin rođendan, 28. aprila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti