Tamara Ecclestone ponovo šokira: Još uvijek dojim svoju četverogodišnju kćerku

Piše: Redakcija
Tamara Ecclestone poznata je po tome što je cijeli svoj život podredila četverogodišnjoj kćerki Sophiji. Čak i njen suprug Jay Rutland ponekad bude ljubomoran jer njih dvije provode toliko vremena zajedno. Poznato je i da kćerka spava s njom i mužem u krevetu. Na društvenim mrežama često ju kritiziraju zbog odgoja jer je, kako kažu, razmazila Sophiju, no nju to ne dira previše.

U jutarnjem showu na britanskoj televiziji ponovno je šokirala gledatelje, ali i voditelje kad je rekla da još uvijek doji kćer.

– Nikad nismo provele noć odvojene jedna od druge. Nije prošlo više od nekoliko sati da sam bez nje jer je dojim po noći. Nemam potrebu biti odvojena od nje. Odem s mužem na večeru, a kad se vratim volim biti s njom – rekla je Tamara.

Kaže i kako će njihova kćerka ići s njom i mužem na putovanje kako bi proslavili petogodišnjicu braka.

– Mogu razumjeti da je nekim ljudima to čudno, Jay ponekad isto kaže da je maknem iz kreveta – rekla je nasljednica, koja je također izjavila da je inspiraciju za roditeljstvo pronašla u svojim roditeljima, Bernieju i Slavici Ecclestone.

– Uvijek smo bili zajedno i vodili su nas posvuda. Ne volim nikoga kritizirati zbog načina na koji odgajaju svoju djecu jer i mene često kritiziraju. Ja samo nemam potrebu biti odvojena od svoje kćerke – odgovorila je na pitanje što misli o potezu Kylie Jenner, koja je ostavila tromjesečnu kćerku Stormi kako bi otišla na muzički festival Coachella.

Pročitajte još