Michelle Pfeiffer o ulozi koja je proslavila: Izgladnjivala sam se

Piše: Redakcija

Prošlo je već 35 godina od filma “Lice s ožiljkom” koji je proslavio poznatu glumicu Michelle Pfeiffer, a u kojem je igrala uz Al Pacina. Naime, Michelle je u filmu igrala Elviru, ženu kubanskog imigranta Tonyja Montana kojeg je Pacino glumio. Da bi što bolje predstavila kokainsku ovisnicu,  glumica je morala izgubiti na težini zbog čega se na kraju snimanja ovog filmskog hita osjećala izgladnjelo i iscrpljeno.

– Bila sam sve tanja i tanja i sve icrpljenija kako je vrijeme prolazilo. Doslovno sam se izgladnjivala. Kad bi završavali sa snimanjima neki od članova ekipe nosili su mi peciva jer su bili zabrinuti za mene – prisjetila se Michelle.

U to vrijeme Michelle je bila još nepoznata glumica, dok je Pacino poslije uloga u ”Kumu” već bio poznato lice. ”Lice s ožiljkom” velikog Briana De Palme smatra se kultnim ostvarenjem. Riječ je o kriminalističkoj drami o moći i pohlepi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti