Haris Dubica u novom projektu spojio velike prijatelje Lepu Brenu i Emira Hadžihafizbegovića

Piše: Redakcija

U bogatoj karijeri Haris Dubica je sarađivao sa brojnim muzičkim zvijezdama kao što su Dino Merlin, “Zabranjeno pušenje”, Marija Šerifović, Emina Jahović, Saša Kovačević, Dženan Lončarević, a u posljednje vrijeme svojim radom uspio je osvojiti kraljicu folk muzike Lepu Brenu za koju je uradio čak četiri spota, a novi peti je snimljen u dalekoj Americi.

Odlični Dubica nije stao na tome nego je uradio i televizijsku reklamu za aplikaciju koja omogućuje gledanje ex – YU kanala u cijelom svijeu, u kojoj se uz Lepu Brenu pojavljuje i najbolji bh. glumac Emir Hadžihafizbegović.

Ova urnebesna reklama za kratko vrijeme osvojila je simpatije gledatelja širom regiona, a na društvenim mrežama veliki je broj pohvala na račun popularne pjevačice i glumca. Poznato je da prijateljstvo između ove dvije zvijezde traje već decenijama, počevši od snimanja Breninog serijala „Hajde da se volimo“.

– Bila mi je izuzetna čast da radim reklamu gdje se pojavljuju Lepa Brena i Emir Hadžihafizbegović. Snimanje je kratko trajalo jer su veliki profesionalci. Primjetilo se i to dugogodišnje prijateljstvo između njih. Atmosfera je bila odlična, mnogo smo se smijali i ne pamtim snimanje na kojem sam se toliko ismijao, a to je sigurno i zbog velike količine pozitivne energije na setu. Drago mi je da poslije četiri spota za Lepu Brenu da sam uradio i reklamu – kaže Dubica.

Haris Dubica, Lepa Brena i Emir Hadzihafizbegović

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti