Hilary Duff: Pomirila sam se s tim da više nikad neću izgledati isto

Piše: Redakcija

Glumica Hilary Duff, koja je odrastala u Houstonu, već je u dobi od šest godina dobila ulogu u lokalnoj baletnoj predstavi. Bio je to njen prvi dodir s pozornicom, svjetlima reflektora, publikom. Uslijed te konstantne izloženosti, posebno su joj pubertetski dani donijeli prve brige oko fizičkog izgleda. Za Women’s Health je ispričala da je kao tinejdžerica stalno bila na dijetama.

– Suzdržavala sam se od jela čak i kad sam već bila premršava – rekla je i dodala da je pod strogim režimom prehrane živjela sve do trenutka kad je morala prihvatiti činjenicu da više nikada neće izgledati isto, odnosno, baš kao prije porođaja.

– Kad sam 2012. godine rodila sina Lucu, bila sam frustrirana svojom postporođajnom težinom i svojim izgledom. Nisam se dugo opustila, ali budući da je dijete tražilo svu pažnju, moj um se polako navikavao na to da smijem izgledati manje besprijekorno – rekla je Duff.

– Moje mi je tijelo pomoglo stvoriti tu neraskidivu vezu između mene i djeteta i to što sam bila uz svoje dijete u prvim mjesecima njegovog života bilo mi je daleko važnije od toga da odmah izgubim kilograme nakupljene u trudnoći – rekla je Duff i naglasila nešto vrlo bitno na što u modernom svijetu često zaboravljamo, a to je postizanje psihičke stabilnosti uslijed zahtjeva za vječnom mladošću i mršavošću:

– Taj mentalni pomak pomagao mi je da sve stvari u mom životu sjednu na svoje mjesto.

Hilary Duff od hokejaša s kojim je dobila sina, Mikea Comrieja, razvela se 2016. godine. Danas su joj najdraže društvo njen šestogodišnji sin Luca i dečko, 30-godišnji pjevač Matthew Koma.

Sunday, October 29, 2017 - Hilary Duff packs on the PDA with beau Matthew Koma as they take Hilary's son Luca out for some fun at the farmers market in Studio City. Duff looks amazing in a white tee and skintight grey jeans.
Luis/X17online.com

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti